søndag 24. januar 2010

Treogtyvendejanuar

OI vi er i høyt oppe i lufta gitt! Men hvordan i all verden fikk vi rota oss opp hit i denne svimlende høyden ?
Aha, vi kom selvfølgelig opp ved hjelp av- nettopp- en trapp! Kom du fram til at "trapp" er svaret, er svaret 100% ,.... feil? NEI, riktig selvølgelig.=) Det var ikke en hvilken som helst trapp, det var en skikkelig lang en med mange, mange trinn! Klart, heis kan man jo alltids ta....
... med mindre bygget stammer fra middelalderen da naturligvis. Denne kirka ligger i den verneverdige byen Bardejov, rett nord for Presov. Vi kikka på flere kirker, men denne var den flotteste. Det beste var det ca. 70 meter høye kirketårnet, så høyt at man kjenner et realt sug i magan når man våger å lene nesa utafor rekkverket på toppen av tårnet.
Glade nordmenn og spanjol på tur

Trening er viktig mens man befinner seg i en intens studieperiode i det store utland! Selvsagt har de spreke nordmennene (det er oss) bestemt seg for å gå opp og ned alle 11 etasjer ved hver eneste anledning, med mindre vi har handlet mat, tatt med oss en svær gris eller noe annet tungt med oss tilbake til hostellet der vi bor. Tiden går med til vekt (Kjell) løfting når vi ikke springer i trappene. Ingen kan si at vi ligger på latsiden her i gården!

2 kommentarer:

  1. Jeg skjønner at både lår- og armmusklene kommer til å nå nye bredder i løpet av de neste månedene! :o) Digg ;op

    SvarSlett
  2. Eg synes du burde ta vekk det ekle biletet av meg! Det er jo so mange andre fine og ta av i staden!

    SvarSlett